Wij nemen je veel werk uit handen

Goede begeleiding
is essentieel

Plannen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand, kantoor of medische instelling? Bij utiliteitsprojecten is vaak sprake van een uitgebreid programma van eisen. Dat vraagt veel van de bouwpartners en maakt goede begeleiding extra belangrijk. Wij hebben bij tal van projecten onze kracht op dit vlak en onze jarenlange veelzijdige ervaring bewezen.

Realistisch, gedegen en nauwkeurig
Het beheersen van de kosten en een goede realistische planning is zeker bij utiliteitsbouw enorm belangrijk. Daarnaast vereist de bouw van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en medische instellingen een gedegen en nauwkeurige aanpak.

Laat je ontlasten
Veel zaken moeten voor aanvang grondig worden onderzocht. Over onder meer de architectuur, vergunningen en milieuregels moeten goede afspraken worden gemaakt. Al deze werkzaamheden nemen wij je graag uit handen. Met een helder bouwplan dat voorziet in de specifieke vereisten van het desbetreffende gebouw en je onderneming gaan wij enthousiast voor je aan de slag.

Uitgelichte utiliteitsbouwprojecten

Plannen om te bouwen, verbouwen of renoveren?

Wij denken graag met je mee

Bij een bouwproces komt veel kijken. Natuurlijk heb je ideeën, maar wat is reëel? Laat je door ons ontlasten bij jouw plannen. Want adviseren en denken in (alternatieve) oplossingen is onze kracht. En goed bouwen is voor ons vanzelfsprekend. Alles begint met vertrouwen en een persoonlijk gesprek.
Menu