Werken bij B&K Bouwbedrijf

Werken Bij

Kom bij ons werken

Haal het beste uit jezelf

Werken bij ons bouwbedrijf betekent dat je deel uitmaakt van een bloeiend dynamische bedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Goede persoonlijke begeleiding van onze opdrachtgevers en bouwen met kwaliteit vinden we belangrijk, net als liefde voor het vak. Samen de drive hebben om iets moois te maken, dat telt in ons team.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Iedere bouwplaats is anders. Ieder werk brengt nieuwe uitdagingen mee. Dat vraagt veel van onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk om voortdurend te investeren in het opleiden en bijscholen van leerlingen tot vakmensen; dit hebben wij zelfs in onze CAO geregeld. Voor goede scholing werken we samen met een aantal gerenommeerde instellingen:

  • Bouwmensen Almelo
    Bouwmensen Almelo verzorgt vanuit haar opleidingscentrum in Almelo diverse Bouwopleidingen in de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) i.s.m. het ROC van Twente.Wij nemen (bijna) ieder jaar via Bouwmensen Almelo een schoolverlater in dienst. Een ervaren leermeester begeleidt deze leerling vier dagen per week op de bouw. Bouwmensen verzorgt de praktijkopleiding van deze aanstormende vaklieden. Het theorieonderwijs geeft het ROC van Twente.
  • Volandis (voorheen onder meer Fundeon)
    Volandis is een kennis- en adviescentrum voor Bouw & Infra. Onze officieel erkende leermeesters volgen hier de cursussen en nascholing, zodat zij de jonge, onervaren krachten op verantwoorde wijze opleiden tot goede vaklieden voor de toekomst.

Vanzelfsprekend mogen onze meer ervaren werknemers ook jaarlijks een cursus of opleiding volgen.

Die forse investeringen in het onderwijs doen we heel bewust. Kwalitatief goed personeel betekent kwalitatief goed werk. En investeren in ons personeel is ook investeren in de toekomst van ons bedrijf en van de bouwsector in zijn geheel. Nu geen jonge bouwvakkers opleiden, betekent later geen goed personeel.

Kom je ons team versterken?

Bel, mail ons
of kom gewoon eens langs

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het team vakmensen van Bouwbedrijf B&K? En heb jij die juiste drive? Bel, mail ons je curriculum vitae of loop gewoon een keertje bij ons binnen.
Menu