Wij denken met je mee

Een goed begin

Een nieuwe woning bouwen is een hele onderneming. Voor ons als uitvoerder van de nieuwbouw, maar bovenal voor jou als toekomstige bewoner. Want bij jou rijzen vaak veel vragen: "Wat vind ik mooi?", "Hoe wil ik de ruimtes gebruiken?" en “Is mijn plan eigenlijk wel goed uit te voeren?” Daarnaast zijn uiteraard de kosten een belangrijk aandachtspunt. Voorkom dat je wordt bedolven onder de vele vragen. Zorg dat je geen essentiële zaken over het hoofd ziet. Laat ons meedenken en je vakkundig adviseren en begeleiden. Want wij weten dat het fundament goed moet zijn. Dat is jouw basis. En daarvoor hebben wij alle faciliteiten in huis. Vanaf het maken van een ontwerp tot en met de oplevering van jouw droomhuis.

Ontwerpen naar wens
Massaproductie past niet bij ons. Daarom werken wij niet met een catalogus waaruit je een standaard woning kiest. Want ieder mens is uniek en heeft zijn eigen woonwensen. En juist die persoonlijke wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor het ontwerp van je woning. Daarbij telt voor ons kwaliteit waar wij zelf volop achter staan. Wij adviseren je bij alle facetten die bij een goed ontwerp komen kijken: van functionaliteit, esthetiek en kostenbeheersing tot de constructie en bouwkundige kwaliteit.

Al een tekening?
Op basis van jouw eisen en wensen zoeken we een architect die goed bij jou past. Maar heb je al een bouwkundige tekening laten maken? Ook dat is geen probleem. Voor de realisatie van jouw droomhuis zit je ook goed bij ons. Samen iets moois maken, dat maakt ons enthousiast. Daar gaan we voor!

Uitgelichte nieuwbouwprojecten

Plannen om te bouwen, verbouwen of renoveren?

Wij denken graag met je mee

Bij een bouwproces komt veel kijken. Natuurlijk heb je ideeën, maar wat is reëel? Laat je door ons ontlasten bij jouw plannen. Want adviseren en denken in (alternatieve) oplossingen is onze kracht. En goed bouwen is voor ons vanzelfsprekend. Alles begint met vertrouwen en een persoonlijk gesprek.
Menu